söndag 20 oktober 2013

Comeback.

HEJ!!

Fan va svårt att utforma första inlägget när det var ett och halvt år sedan sist. Jag kanske borde göra någon slags update, eller ska jag bara skriva på som om ingenting hänt. Jag kanske borde göra en helt ny blogg, eller.... Vänta, ett bildregn kanske vore nåt!!

Nähä... jag hade ju tömt datorn på bilder...

Nä men allt är väl som förut fast nu har jag två barn att skryt.. jag menar skriva om. Svante har ju tillkommit. Jag tog precis upp honom för han vaknade och ville ha mat. Han vill det ofta på nätterna. Typ varannan timme sisådär. Det tycker jag kanske är lite väl ofta nu när han över 5 mån och allt. Jag försöker lura honom och ge nappen ibland i stället, men då blir han förbannad! Det ska vara äkta vara, inget jäkla silikon!!

Han får hållas helt enkelt. Så länge han ammar får han bestämma när han ska äta. Han styr ju över mjölkproduktionen och äter när han är hungrig och så. Det är nog bäst att inte lägga sig i det dära.


Jag är mammaledig nu som ni förstår. Jag börjar kanske få lite myror i brallan. Det är kanske därför jag sitter här och knappar igen. Det kanske är därför jag tänker beställa ett 1000-bitars pussel ur jultidningarna. Det kanske är därför jag vill börja prenumerera på hemmets journal så jag får massa korsord. Det kanske är därför jag funderar på att lära mig sticka kläder, och det kanske är därför jag köpte en dyr app med Geocaching idag...

Jamen vi säger så så länge.
Hej.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar