torsdag 24 november 2011

Jag- motionären.


Idag var jag pa min gamla arbetsplats och hyrde film för första gangen sen jag slutade i maj 2010.
Due date och den där hur manga lingon finns det i skogen....eller världen... eller är det blabär..... Jag minns inte. Jag orkar inte ens googla fram titeln... jag har för ont i halsen....och är trött...

Idag vaknade jag med ont i halsen och allmän krasselkänsla som har eskalerat nu framat kvällskvisten. Typiskt om jag ska bli sjuk nu, jag som började mitt nya nyttiga liv i morse med en slags "joggingtur"... eller vad det heter när man springer 20 meter, far andnöd och stannar, springer ett par meter....far en massiv hjärtattack... springer lite till.... rasar ihop i en hög i skogen, ropar hjäääälp, men den enda som hör mig är en skata som blir rädd och flyger iväg, krälar hem sista biten genom gyttja, vattenpölar och blöta löv..... och blir hittad av nippe alldeles innanför porten när han kommer fran bilbesiktningen.Nej. Det gick bra. Och bilen gick igenom. Min peugeot 309 green. Nu blir det film.1 kommentar:

  1. Haha! Det gick inte riktigt till så va?? Hahaha! Va roligt du skriver! Dej skulle bärsingen eller magazin behöva så det blir lite skoj i tidningarna!
    hoppas du inte blev sjuk, krya på dej isf!
    ja är klaaaar nu!!

    SvaraRadera