måndag 28 november 2011

Doktorbesök......... elleer....


Idag var det äntligen dags för aterbesök hos doktorn med Vera, ang hennes hosta. Vi har ätit mjölkproteinfritt i över en manad, men det har inte hänt sa mycket.
Vi for iväg till barnmottagningen i Köping. Förra gangen hon skulle dit var vi bombsäkra pa att det var till Västeras vi skulle, sa vi akte dit bara för att bli hemskickade till Köping igen. Hur skulle vi veta det! Det stod visserligen "Köpings lasarett" klart och tydligt pa lappen som vi hade med oss, och som vi läste pa 20 ganger, men ända....!
Det här aterbesöket bokade jag via telefon. Inga konstigheter. Den förra doktorn hade slutat där sa vi skulle fa en annan istället. Inget konstigt med det. Idag akte vi alltsa till Köpings barnmottagning där vi var förra gangen... (för det var ju ett aterbesök), och fick veta att vi skulle vara i VÄSTERAS!! Det är ju helt fantastiskt. Är det bara en slump det där... vart man hamnar. Nu har vi en ny tid... om 2 veckor. I Köping.... tror jag väl...!


Nu ska jag nässpraya mig och sova. Jag har blitt förkyld jag. Förutom min röda mule är det nog halsen som är värst. Inatt tappade jag typ rösten. Det gjorde inget eftersom det var natt och jag ända inte behövde prata, men ända...


1 kommentar:

  1. Määäh! Ja skrev ju en kommentar men den dök aldrig opp!
    Du skrev aldrig att du va sjuk inte! Krya på dej till helgen!
    Pöss
    (hårt förresten med eran skyttetrafik till och från köping/västerås....!)

    SvaraRadera