torsdag 4 augusti 2011

jo...

Har ni hört om tjejen som blev kastad av taget häromdagen...! Det är ett jäkla liv om att konduktören gjort fel (som hon saklart har) men det är INGEN som reagerar pa kärringen som hittade tjejen och tog med henne hem. Som om hon vore en hund....! Öööhhh. Det var ett barn. Barn har föräldrar och anhöriga. Ett barn som kommit bort är väldigt eftersökt. Man kan inte bara behalla det över natten hur som helst. Tänk om jag gick pa IKEA och hittade en ledsen unge som tappat bort sina föräldrar, och tog med ungen HEM, utan att meddela nagon! DET är sjukt. Hon skulle ringa polisen pa morgonen sa hon i intervjun. Det var tydligen för sent att göra det kl 20:00 pa kvällen. Men hon ringde ju inte polisen. Dom hittade ju henne när dom var ute för att köpa frukost...!
I radiointervjun lät kärringen sa jääkla förstörd och var sa arg pa SJ att hon skulle "ringa högsta chefen!!!!!" Sen bölade hon en skvätt. Vilken teater. Hon spelade över för att alla skulle halla fokus pa SJ och inte lägge märke till hennes väldigt skumma agerande.

1 kommentar:

  1. PRECIS vad jag tänkte när jag läste om det. jag menar, om tjejen var för ung för att kunna sitt telefonnummer kanske hon iaf kunde sitt efternamn, o de kunde hitta hennes familj genom det. eller så kan man göra det självklara- O RINGA POLISEN!!

    SvaraRadera