måndag 1 augusti 2011

Helgen som varit...

I lördags var det rajtantajtan i Svansbo när Kalle fyllde 25.
Det här är dom enda bilderna jag tog.
Det var jättemycket folk. Kanske 100 st. Maten var kanongod.

Jag och Vera bangade halv 8. Vi for hem och somnade direkt.


Nippe däremot var kvar lite längre. Halv 5 hittade jag honom inne pa toan, där han satt och topsade öronen. Senare framat eftermiddagen gick han ut och la sig pa gräsmattan. Soffan snurrade nog för mycket, och han behövde känna sig lite jordnära...


Jag la honom i baksätet pa bilen och tog honom med pa utflykt. Först till Bernshammar, där vi köpte glass, sen vidare till Hedvallen där vi käkade upp glassen och tränade gangteknik med Vera. Vi somnade astidigt, när solen fortfarande sken. Inte pa hedvallen utan hemma...


Idag är det mandag och jag har hängt i tvättstugan pa Hammaren.
Vi var och kollade pa en lägenhet efterat. Ja, vi ska flytta......
Men inte till den lägenheten. Den var inte okej...! En vindsvaning, som var omgiven av mörka vindsutrymmen. Överallt fanns det sma miniatyrdörrar som ledde in pa vinden. Typ 3 st bara i hallen och till och med en i duschen!! Och sa hade dom öppnat upp ett hal i väggen mellan 2 rum, vilket gjorde det hela väldigt konstigt. Nä, inga mer gamla hus. En renoverad lägenhet utan mögel, med plats för diskmaskin och ett fräscht badkar... pa första eller andra vaningen, tack.

4 kommentarer:

 1. oj, nu hade jag inte läst på länge, men vad roligt med så många nya inlägg!
  hur funkar spindelgrejen? hade en annan sån, som med ljud vi inte hör skulle skrämma bort insekter o skit. den funkade superbra. faktiskt!
  ska ni flytta? äre spindlarna som hotat dig?

  SvaraRadera
 2. o just det- jag glömde det viktigaste! GRATTIS till jobbet! superkul!

  SvaraRadera
 3. Ja, spindelgrejen ska funka pa samma sätt, men jag har inte provat den än. Bra att du paminde mig.

  Vi ska flytta för att jag har bestämt att det finns mögel här, och att det är därför Vera hostat sa länge. (Och det känns lite skönt att slippa alla kryp.) Fast det är bittert oxa, för jag vill inte bo i en vanlig lägenhet med massa grannar och en liten balkong. Nu har jag ju grill och utemöbler!!

  TACK! Det var en perfekt mjukstart efter mammaledigheten att jobba i tvättstugan. Jag far i princip bestämma arbetstiderna helt själv. Fast det är bara ett litet vikariat som tar slut pa fredag. Nästa vecka ska vi se om jag kanske far ett annat jobb. Kanske.

  SvaraRadera
 4. hoppas det blir nåt jobb! o att spindelgrejen funkar. o att du hittar en superfin lägenhet som är precis som du vill ha! :)

  SvaraRadera