fredag 8 november 2013

Igår somnade båda knattarna kl 18.00 !!! Skönt med en lugn kväll tyckte jag. Men inom mig gnagde en känsla av att det inte skulle vara så länge. 
Svante vaknade ett par timmar senare och var på riktigt bra humör. Han skrattade åt allt jag gjorde och inte gjorde och viftade och sprattlade. Jag tog med honom och gick och la mig, och han somnade väl runt 23:00. Jag somnade någon timme senare.
Runt 01:30 vaknade jag av att Vera låg och gastade: "-MAMMA KOM, MAMMA KOM...!!" Hon var pigg och ville lyssna på musik, gå ner, äta banan, läsa bok osv. Jag tror vi somnade vid 04:00. Sen vaknade ju Svante och skulle äta och byta blöja ett par ggr. Vi studsade upp kl 8. Ingen var intresserad av sovmorgon, förutom jag, men jag hade ingen talan.

Vera fick skippa dagis idag. Olle var här och lekte igår och sen blev han magsjuk, så nu håller vi oss nog isolerade ett tag, ifall att. Fast inte helt isolerade. Vi var ute en sväng idag, och gjorde detta:


Nu har jag fredagsmys UTAN TILLTUGG! Det finns ingenting att knapra på. Inte ens knäckebröd. Jag har sprungit ut i köket och slitit upp alla skåpluckor typ 5 ggr men jag hittar i n g e n t i n g. Jag kan inte baka nåt heller för det finns inget smör eller mjölk.  Så j ä k l a orutinerat. Såhär ska jag inte ha det imorgon. Då ska jag ha det så mycket bättre.


Hej.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar